Recreƫren in rust en ruimte
header_banner_image
header_banner_image

Bereikbaarheid Stadscamping Batenstein

Momenteel wordt er in Woerden veel gebouwd waardoor de bereikbaarheid niet optimaal is.

De aanrijroute vanaf de A12 is: Afrit 14 Woerden, volg Woerden-West 2e stoplichten links, rotonde rechtdoor, onder het spoorviaduct het Vinkje door, stoplichten rechts, rechtdoor tot rotonde bij de Rembrandtlaan en daar rechtsaf Rembrandtlaan op, weg vervolgen, links de Burgemeester van Kempensingel op, einde links af de van Helvoortlaan op en rechtdoor. Camping bevindt zich op het einde van de van Helvoortlaan aan de rechterkant.

Vanuit Harmelen: einde van de Utrechtsestraatweg links en direct rechts onder het spoor door. Rotonde rechts de Middellandbaan op. Rotonde rechts de Wulverhorstbaan op. Onder het spoorviaduct het Vinkje door, stoplichten rechts de Waardsebaan op. Rechtdoor tot de rotonde bij de Rembrandtlaan en daar rechtsaf de Rembrandtlaan op, weg vervolgen, links de Burgemeester Kempensingel op, einde links de van Helvoortlaan op en rechtdoor. Camping bevindt zich op het einde van de van Helvoortlaan aan de rechterkant.

Vanuit Kamerik: einde Oudelandseweg linksaf, rechts onder het spoor door. Pak de route op zoals vanuit Harmelen vanaf rotonde rechts de Middellandbaan op.

Een paradijsje gevonden in woerden

Je beleeft het in omgeving Woerden

Prachtige omgeving en natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen

img_1
img_2

Je beleeft het in omgeving Woerden

Prachtige omgeving en natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen

img_3
img_4

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief